ProEvents 2016 – konferencija posvećena organizatorima događaja i njihovim partnerima

ProEvents 

Konferencija posvećena organizatorima događaja i njihovim partnerima

Datum: 24.11.2016.

Mesto: Hotel M, Beograd   (mapa)

proevents-2016

Događaji su veliki generatori profita, mesta usvajanja znanja i modernih tehnologija, kanal marketinga i šansa za brending i ribrending mnogih kompanija. Pružaju nepregledni broj mogućnosti za razvoj kako velikih, tako i srednjih i malih preduzeća i poslovnih sistema. Takođe, događaji pružaju podršku zaposlenima, čine od njih bolje profesionalce, motivišu ih i pripremaju za još bolje rezultate i još veće poslovne pobede.

ProEvents je jednodnevna konferencija namenjena svim kompanijama, event menadžerima, stejkholderima, organizatorima, event prostorima i partnerima koji imaju dodira sa MICE (meetings, incentives, conferences, events) industrijom i koji se na posredan ili neposredan način bave event menadžmentom i imaju beneficije u ogromnoj industriji događaja. Konferencija prenosi najsavremenija znanja iz oblasti event menadžmenta, marketinga, novih tehnologija i savremene primere iz prakse uspešnih događaja od strane dokazanih predavača iz industrije organizacije događaja.

Pored konferencijskog dela, ove godine imaćete šansu da u B2B zoni izaberete predstavnika kompanije/agencije i organizujete sastanak “jedan na jedan”. Želimo da povežemo profesionalne kupce sa pružaocima usluga, omogućimo kvalitetne sastanke i doprinesemo svima da nakon ProEvents konferencije dobiju nova znanja, nove kontakte, nove ideje, ali i konkretne poslovne šanse.

TEME I PREDAVAČI

rob-davidsonRob Davidson, MICE Knowledge (London)

10 STVARI KOJE TREBA DA IZBEGNETE KAKO BISTE ORGANIZOVALI USPEŠAN DOGAĐAJ

G-din Rob Davidson dolazi iz Londona, gde je direktor konsultantske firme MICE Knowledge. Njegove glavne oblasti ekspertize su konferencije i poslovna putovanja, a tokom poslednjih petnaest godina je široko i pisao na ove teme. Redovno i piše za magazine specijalizovane za poslovna putovanja, poput Conference News. Svake godine kreira izveštaj za IBTM sajam u Barseloni, u kojem analizira globalne trendove u MICE industriji. Rob je u poslednjih 5 godina izabran među 50 najuticajnijh osoba u kongresnoj industriji Velike Britanije.

Na ProEvents 2016 Rob otkriva “10 stvari koje treba da izbegnete kako biste organizovali uspešan događaj”

tijana-ivanovic

Tijana Ivanović, NIS, zamenica direktora Direkcije za interne komunikacije

EVENT KAO ALAT ZA PROMENU KORPORATIVNE KULTURE

Tijana Ivanović se već deset godina bavi komunikacijama u raznim oblicima – od televizije, filmske produkcije, preko marketinških kampanja, događaja, medija, pa sve do rada sa korporativom kulturom.

Njena eklektična biografija puna je raznih frilens projekata,  ali i godinama rada u marketingu kompanije MPC Properties i Account timu McCann Erickson grupe. Od 2012. godine prelazi u NIS na poziciju zamenika direktora Direkcije za interne komunikacije, gde njen fokus postaju korporativna kultura i interne komunikacije, tj. «peti element» neophodan za uspeh svake kompanije. Tijana će na ProEvents konferenciji pričati o tome kako događaj kao alat može da se koristi za promenu korporativne kulture.

ivan-vanja-maslov

Ivan Vanja Maslov, osnivač Belgrade Beer Festa

10 POTEZA KOJI SU UČINILI BEERFEST NAJVEĆIM DOGAĐAJEM NA BALKANU

Ivan Vanja Maslov, rodjen u Boru 1971. diplomoirao građevisnki fakultet univerziteta u Beogradu. Koosnivač Beogradske kultrune mreže, kompanije koja već 15 godina radi kao organizator i producent više stotina događaja iz sveta kulture, muzike i zabave.

Koosnivač je Belgrade Beer Fest – najposećenijeg festivala u Jugoistočnoj Evropi koji je za 14 godina posetilo više od 9 miliona ljudi iz zemlje i inostranstva.

Na ProEvents konferenciji Ivan vam otkriva 10 POTEZA KOJI SU UČINILI BEERFEST NAJVEĆIM DOGAĐAJEM NA BALKANU.

dragan-skrbaDragan Škrba, MassLaw event Management, Beogradski Manifest

POVEZIVANJE DOGAĐAJA KAO MARKETING PLATFORME I KAMPANJE BRENDA

Dragan Škrba, rodjen 1984. godine u Boru, gde završava gimnaziju “Bora Stanković”.  2003. godine doseljava se u Beograd,  gde kao devetnaestogodišnjak započinje profesionalnu karijeru u polju izvršne produkcije dogadjaja kao deo tima produkcijske kuće Beogradska Kulturna Mreža, samostalno preuzimajući organizaciju pojedinih delova dogadjaja iz portfolija ove firme.  Tokom 7 godina profesionalne karijere kao deo tima Beogradske Kulturne Mreže , usavršava znanje preuzimajući deo po deo organizacije dogadjaja, kako bi od 2005. godine zvanično preuzeo palicu izvršnog producenta muzičkog dela festivala  Belgrade Beer fest , IQ Music Festival, doček NG na ntrgovima Beograda (2005, 2006)  kao i niza koncerata: Prljavo Koazalište (Beogradska arena), Van Gogh (Beogradska Arena) , Magija Žice – Stefan Milenković i Vlatko Stefanovski (Sava Centar), Stefan Milenković (Sava Centar).

2010. godine samostalno pokreće produkcijsku kuću MassLaw Event Management, koja od svog osnivanja do danas potpisuje izvršnu produkciju koncertnog dela festivala Belgrade Beer Fest, dela festivala Beer Garden 2015. i 2016, celokupni Samsung hope relay kampanju, produkciju četrdesetak svečanosti obeležavanja važnih državnih  jubileja i godišnjica kao i samostalnu produkciju desetine koncerata u Beogradu, među kojima su najatraktivniji: Orthodox Celts St. Patricks Day ( 2010. do 2016.), Bad Copy – 2014. Hala Sportova , Van Gogh Hala Sportova 2014. Hladno Pivo – Hala Sportova 2016. S vremena na vreme – Zadužbina Ilije kolarca 2013, Balet Radio&Juliet (Rusko-ukrainska koprodukcija teme Romeo & Julija na muziku Radiohead-a) Sava Centar 2016, Rambo Amadeus – Mixer House 2014.

2015. godine kao suvlasnik sa partnerima pokreće novu producentsku kuću Manifest Production osnovanu zarad osmišljavanja nove festivalske platforme Beogradski Manifest, koji iščekuje svoje 3 izdanje u maju 2017. godine. Tokom 2016. godine uključuje se u izvršnu produkciju karavana “Izadji Mi Na Teglu” velikog takmičenja u pripremi ajvara u 40 opština na teritoriji Srbije

obrad-pavlovicObrad Pavlović, generalni menadžer Drinske regate Bajina Bašta

TAJNE USPEHA DRINSKE REGATE

Obrad Pavlović je već deset godina zaposlen u Ustanovi Sportsko turističkom centru „Bajina Bašta“ u Službi za turizam, a od toga već 7 godina je na funkciji rukovodioca ove Službe. Idejni je tvorac, nosilac i učesnik brojnih aktivnosti Ustanove na promociji turizma destinacije Tara Drina Bajina Bašta, počev od izrade strateških planova, preko realizacije na samoj destinaciji do marketinga i promocije. Ima bogato iskustvo u apliciranju i sprovođenju brojnih projekata kako regionalnih i republičkih tako i međunarodnih od kojih je najveći broj vezan za turizam, ali nekoliko njih i za investicije u sportsku infrastrukturu. Najznačajniji aspekt angžovanja u turizmu je rad na planiranju, organizovanju i promociji Drinske regate koja je postala jedna od najznačajnijih manifestacija u Srbiji, a u 2016. je zaslužila i priznanje „Turistički cvet“. Kao generalni menadžer ove manifestacije doprineo je da Drinska regata preraste regionalni karakter i bude prepoznata od strane države kao manifestacija od nacionalnog značaja. Nesebičnim trudom i zalaganjem doprineo je da Drinska regata u organizacionom, finansijskom i medijskom planu postane primer dobre pakse za sve ostale manifestacije u Srbiji, a na ProEvents 2016 upravo nam otkriva TAJNE USPEHA ove manifestacije.

adem_jr_suljicAdem Braco Suljić, Business Development Manager,  AS Congress Service

KAKO KRETIVNIM I PRAVILNIM KORIŠĆENJEM TEHNOLOGIJE DO USPEŠNOG I PROFITABILNOG DOGAĐAJA I ZADOVOLJNOG UČESNIKA?

Svoju sada već prilično dugu karijeru u svetu kongresne, IT, AV i sličnih tehnologija započeo je u porodičnoj firmi za tehničku podršku kongresnoj industriji. U prvoj polovini 90-ih odlazi u Španiju, gde preuzima poziciju direktora predstavništva nemačke kompanije BRAHLER, u to vreme vodeće na svetskom tržištu sistema za konferencijske komunikacije. Vodi tehničku podršku na nekim od najvećih i najkompleksnijih MICE projekata u dotadašnjoj istoriji, s ponekad i više od 20.000 učesnika.

Po povratku u Hrvatsku pridružuje se AS Kongresnom Servisu i preuzima aktivnosti vezane za zastupanje, prodaju i distribuciju BRAHLER sistema za područje JI Europe, pri čemu aktivno učestvuje u planiranju i managementu opremanja više državnih parlamenata, vlada, kongresnih centara, kao i u realizaciji brojnih projekata pod patronatom UN-a, EU-a, OSCE-a, NATO-a itd. Od 2011 fokus aktivnosti usmerava na Business Development i Project Management, kao i na uvođenje novih tehnologija na regionalno MICE tržište. Dobitnik je brojnih priznanja za svoj rad, redovni član CMPA i čest predavač na stručnim skupovima.

dusanka-ilicDušanka Ilić, Kutpoint

PUT ODLUČIVANJA I PERCEPCIJE POSEĆIVANJA ILI NEPOSEĆIVANJA DOGAĐAJA I UTICAJ ZAJEDNICA NA PARTICIPACIJU U DOGAĐAJU

milos-milovanovicMiloš Milovanović, GainingEdge (konsultant)

BUSINESS EVENTS

Miloš Milovanović, Gaining Edge konsultant, jedan je od predavača na ovogodišnjoj ProEvents konferenciji.

Miloševa ekspertiza je aktivacija i razvoj kongresnih biroa kao i destinacijski marketing rastućih regiona. Sa desetogodišnjim iskustvom u MICE industriji, bio je konsultant na projektima u Belgiji, Italiji, Jordanu i Kazahstanu.

Pre prelaska u Gaining Edge, bio je direktor Kongresnog biroa Srbije, od 2007. godine, gde je kao prvi direktor imao najznačajniju ulogu u osnivanju i razvoju biroa. Pod njegovim liderstvom, Kongresni biro je imao konstantan rast u rangiranju na listi Međunarodne asocijacije kogresa i konvencija ICCA, gde je Srbija svrstana u Top 50, kao jedna od uzbudljivih i rastućih kongresnih zemalja Jugoistočne Evrope, ali i kao jedna od najbrže rastućih destinacija za MICE industriju globalno. Na ProEvents 2016 Miloš priča o poslovnim događajima.


Misa CiricVoditelj-moderator poslovne konferencije je Miša Ćirić, izvršni direktor Međunarodnog poslovnog i media kluba Diasporagroup.org i voditelj mnogih manifestacija u Srbiji i svetu.

ZAŠTO UČESTVOVATI?

 • saznajte o najnovijim trendovima od profesionalaca u industriji organizacije događaja
 • povežite se sa vašim potencijalnim partnerima za buduće događaje
 • učestvujte u “jedan na jedan” sastancima u posebnom prostoru
 • inspirišite se novim idejama za vaš naredni događaj
 • pronađite nove klijente

B2B

ProEvents vam pruža mogućnost da organizujete sastanke “jedan na jedan” u izdvojenom prostoru, gde ćete u miru predstaviti vaše proizvode/usluge potencijalnim partnerima i klijentima. Vreme za sastanke u vidu mini B2B sajma se organizuje nakon konferencijskog dela događaja i pruža vam mogućnost da dodatno istaknete svoj brend i ostvarite maksimum od ućešća na ProEvents.

agenda-proevents-2016

KOTIZACIJE

59 € konferencija

 • prisustvo svim predavanjima na konferenciji
 • radni materijali
 • ručak i kafe pauza
 • internet konekcija

190 €  konferencija + B2B

 • prisustvo svim predavanjima na konferenciji
 • izdvojen prostor za b2b sastanke
 • peseban sto za organizaciju sastanaka “jedan na jedan”
 • brendiranje prostora za B2B sastanke
 • radni materijali
 • ručak i kafe pauze
 • internet konekcija

*Ukloliko vam je potreban smeštaj, obezbedili smo specijalne cene u hotelu M za učesnike ProEvents konferencije (50 € single, 30 € double soba po osobi)

This form is closed

UČESNICI:

mice-knowledge      belgrade-beer-fest      beogradski-manifest         drinska-regata                gainingedge    logo-molsoncoors             wester-union        nis        apatinska_pivara_a_molson_coors_company_logo       euro-gaj-hotel    logo_to_zlatarto-ljig  kosidba-na-rajcu kutpoint        talas-logo       as-kongres-servis        graficar-logo         Print                    zdravo-zivo     cp-security        bg-event-solutions      gmt-company      ksclogo

PARTNERI:

Hotel M          HORES-LOGO_JPG_vectorized_resize           S4Y 300x250px              diasporagroup_logo         westm

MEDIJSKI PARTNERI:

TS LOGO NOVI                       Adria Daily magazin            image description     seebtm_logo_cmyk

Pogledajte kako je bilo na #ProEvents15 konferenciji:

Trackbacks & Pings